Jongens

Jongens

Uiteraard koopt u voor een jongen meestal een ander cadeau dan voor een meisje, dus dit geldt ook voor Sinterklaascadeaus. Ook is de leeftijd van belang bij het uitzoeken van een cadeau, dus wij zullen u ook enkele tips en suggesties geven in verschillende leeftijdscategorieën. 

Jongens Sinterklaascadeaus voor alle leeftijden

Omdat het per leeftijd verschilt welke cadeaus geschikt zijn geven wij u enkele voorbeelden van Sinterklaascadeaus die u kunt kopen. Wanneer uw kleine vent in de periode is dat hij leert lopen of net begonnen met lopen, is het bijvoorbeeld leuk om een loopfiets te kopen. Hiervan hebben zij vaak nog jaren plezier en helpt uw kind ook nog eens om zijn looptechnieken te ontwikkelen. Deze loopfietsen zijn in de leukste kleurtjes en modellen te vinden, van een stoere zwarte loopfiets tot een  hippe gekleurde loopfiets. Een andere populaire suggestie is speelgoed van LEGO, wat praktisch voor elke leeftijd geschikt is. Voor de jongsten is er namelijk LEGO DUPLO, wat uit grotere stukken bestaat zodat het ook veilig is voor de kleintjes. Het leuke aan LEGO is dat de kinderen zich hier nog jaren mee kunnen vermaken en u gemakkelijk uitbreidingen koopt. Daarnaast bent u qua prijs ook erg flexibel, zo kunt u een klein LEGO pakket voor onder de €10 euro kopen, maar ook voor een groter pakket gaan waar u een paar tientjes aan kwijt bent.

Waar koop ik deze cadeaus?

Naast alle bekende speelgoedwinkels die Nederland telt, zijn er online ook nog genoeg mogelijkheden. Zo heeft u altijd een ruime keuze en hoeft u niet eens het huis uit door de wind of regen om cadeaus te scoren. Om u op weg te helpen hebben wij een webshop voor u uitgelicht, welke een ruime assortiment aan Sinterklaascadeaus zoals LEGO voor jongens heeft. Veel shopplezier!

Terug naar overzicht