Eigen keuze kerstpakketten

Eigen keuze kerstpakketten

Ondanks dat er genoeg keus is in kerstpakketten, kan het nog zo zijn dat u niet vindt wat u precies zoekt. Of vindt u de kerstpakketten niet gepersonaliseerd genoeg? Dan is een eigen keuze kerstpakket de perfecte oplossing voor u. 

Wat zit er een een eigen keuze kerstpakket?

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer u voor een eigen keuze kerstpakket kiest. U kunt natuurlijk altijd zelf de producten loskopen en hiervan zelf een pakket samenstellen. Maar daarnaast kan het ook op een gemakkelijkere manier wanneer u hier niet genoeg tijd voor heeft of geen idee heeft waar u moet beginnen. Er zijn namelijk verschillende websites die kant-en-klaar keuze pakketten aanbieden. Hier kunt u óf een pakket kiezen dat uw werknemers krijgen, of u kunt ervoor kiezen om een bepaald bedrag vrij te maken per werknemers. Er zijn namelijk websites die werken met een puntensysteem. De werknemer kan zich dan inloggen op de website en ziet gelijk zijn of haar puntensaldo. Gebaseerd op het aantal punten kan de werknemer dan een pakket naar keuze kiezen. De keuze is dus volledig aan u of aan uw werknemers, van leuke gadgets tot de mooiste cadeaubonnen!

Eigen keuze kerstpakket online bestellen

U heeft dus zowel keuze in de inhoud van het pakket en ook het budget dat u voor de kerstpakketten vaststelt. Zo kunt u al een pakket vanaf bijvoorbeeld €20 samenstellen, maar ook een pakket van wel €100. Geef uw werknemers dus het perfecte kerstpakket door deze te personaliseren of zelf samen te laten stellen! Voeg een persoonlijke boodschap toe aan het kerstpakket om te zorgen voor een fijne start van de kerstperiode.

Terug naar overzicht