Drank geschenken

Drank geschenken

Een populair cadeau in het algemeen is een drankpakket, met bijvoorbeeld een aantal speciaalbieren. Naast dat het een populair cadeau is voor bijvoorbeeld verjaardagen of feesten, wordt er ook regelmatig een drankgeschenk als kerstpakket cadeau gedaan. Dit kan variëren van een dure fles wijn, tot een fles luxe champagne met mooie glazen erbij tot een bierbox met verschillende soorten bier. Dit is een geschikt cadeau als kerstpakket, aangezien de meeste mensen wel van een wijntje of biertje houden bij het kerstdiner met de hele familie.

Drankgeschenk cadeau doen

Een voordeel van een drankgeschenk als kerstpakket is dat u als bedrijf of organisatie heel flexibel bent in de kosten voor het kerstpakket. U kunt het namelijk zo duur als u wilt maken, door flessen toe te voegen of weg te laten. Zo kunt u al een fles wijn van rond de €10 cadeau doen, of een duurder pakket bestaande uit whiskey, cognac of port kiezen. Daarnaast kunt u het kerstpakket personaliseren door bijvoorbeeld wijn cadeau te doen aan de vrouwelijke werknemers, en voor een bierpakket te kiezen voor de mannen. Op deze manier weet u zeker dat de werknemers iets krijgen wat bij hen past. Bovendien is het een geschikt cadeau als kerstpakket aangezien de drank een lange houdbaarheid heeft, zo kan men zelf kiezen wanneer men gebruik maakt van het drankgeschenk zonder zich zorgen te hoeven maken over de houdbaarheid van het product.

Drankgeschenk bestellen

U kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om het gehele pakket zelf samen te stellen, door de drank los te kopen en hiervan een pakket te maken. Maar daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om drankpakketten kant-en-klaar te bestellen. Wat u voorkeur ook is, uw zoektocht begint hier. Door op de onderstaande banner te klikken wordt u direct doorverwezen naar gunstige webshop, waar u vervolgens het drankpakket of de losse drankflessen kunt bestellen! Zorg dat uw werknemers een fijne Kerstmis hebben en laat ze proosten op een goed jaar!

Terug naar overzicht